Schiermonnikoog

Een familieportret van Maarten Loonen
optimale schermgrootte 1024 x 768 pixels
ga naar vorige --- volgende

Twee daagjes vakantie op Schiermonnikoog. Lekker uitwaaien met het gezin. De eerste dag redelijk fris, de tweede dag heerlijk zonnig.


Poseren bij de grote paddestoelen

Zondag 25 juni 2004

Vlakbij het drenkelingen- en oorlogskerkhofje Vredenhof zagen we deze grote paddestoelen staan. Rechts zitten onze kinderen bovenop de duik te mediteren totdat hun ouders weer bijgelopen zijn.
Zen op de dijk
Janwillem ingezoomd Janwillem rent vanaf het hoge bunkerduin naar een stuifduin verderop. Rechts is te zien hoe groot het landschap is. Ook op die foto is Janwillem te zien. Janwillem vanaf het hoge duin
Strandkasteel Aan het strand een groot fort gebouwd. Het water loopt via een kanaal van de hoge kant in het fort. Victorie Strandkasteel

Marion is trekpaard

Maandag 26 juni 2004

Op weg naar het strand zien de kinderen weer een hoog duin en kunnen ze het niet laten. Dat moet beklommen worden. Aan de achterzijde bevindt zich een prachtige stuifkuil, bijna tot op het grondwater.
Maarten is trekpaard
Dubbelklik op deze foto voor een stukje video Het brede strand van Schiermonnikoog is op dit moment prachtig groen. Beschut achter zandplaten voor de kust ontwikkelt zich een natuurlijke duinvegetatie. Dit groene strand verdwijnt vaak weer als de zandplaten voor de kust opschuiven naar het oosten. We lopen met de bolderkar langs de duinenrij naar het oosten. Daarbij wordt ook gezongen, wat je kunt zien als je de video's bekijkt.

videofragment
Janwillem zit te gameboyen terwijl Maarten en Willemijn een nieuwe vlieger oplaten Op deze zonnige dag zitten we lekker uit de wind in een Duitse kuil met ons windtentje. Daar hoort ook een vlieger bij. De vlieger wordt even binnengehaald voor de foto.
Aan de onderkant van het touw: Willemijn Willemijn heeft het al snel door en kan het gewoon zelf.Ze heeft de vlieger niet losgelaten. Aan de bovenkant van het touw: de vlieger
 VOLGENDE
 VORIGE
 INDEX

Navigation Centre
Naar de index van het fotoalbum: http://www.maartenloonen.nl/familie.
Naar de persoonlijke webpagina van Maarten Loonen: http://www.maartenloonen.nl.