Stamboom families Loonen, Van Rijssel, Kamp, De Vos
Op 11 juni 2019 in de avond is tante Willemien Kamp in verzorgingshuis de Mauritsstaete in Geertruidenberg, na een heel kort ziekbed overleden.
Daarmee is de jongste ongetrouwde zus uit een gezin van zes kinderen, de laatste die overlijdt. Haar broer Jos en zus Riekje laten 6 neven en 7 nichten achter en 10 achterneven en 15 achternichten. Voor tante Willemien waren die allemaal belangrijk. In goede tijden volgde ze die allemaal. Op het laatst waren haar herinneringen vaak verward en ging ze ook lichamelijk steeds verder achteruit. Ze was er zelf aan toe dat haar leven ophield.
We danken iedereen die haar verzorgd, geholpen en bezocht heeft.

Dinsdag 18 juni zullen we vanaf 12:45 met genodigden herinneringen ophalen bij SED, Hoofdstraat 75, 's Gravenmoer.
Ze zal dan al begraven zijn op het kerkhof bij de katholieke kerk in Raamsdonk, dichtbij haar twee broers Chiem en Harrie en het graf delend met haar zus tante Jo.

Haar plek in deze stamboom
Meer over de stamboom hieronder


Stamboom op internet

Om het belang van familie te onderstrepen en mijn familie aan de vergetelheid te ontrukken heb ik een internet-project gestart. Via deze site hebt u toegang tot alle familiegegevens die ik kan verzamelen. Het is ook mogelijk om wijzigingen aan te brengen.

Er zitten 4329 personen in het bestand, met in het totaal 1000 familienamen.
Een overzicht van de familienamen is hier te zien.

Het zijn niet alleen mijn voorvaderen in de mannelijke lijn, maar ook probeer ik zoveel mogelijk vrouwelijke lijnen terug te voeren en aangetrouwde familie toe te voegen.
Steeds kun je doorklikken op een naam in ieder overzicht. Als je op de naam van gezinsleden gaat staan, wordt die onderstreept en kun je klikken. Het is via het internet mogelijk om gegevens aan te vullen en nieuwe personen toe te voegen. Met name portretfoto's kunnen het geheel verlevendigen. Kies daarvoor rechts onder aan de pagina met de informatie van een persoon op de optie [om nieuwe informatie toe te voegen]
Recht onder aan de pagina met informatie per persoon is ook een optie [overzicht van deze persoon in de huidige database]. Daarmee kun je schematisch de plek van de persoon in de stamboom zien. Door op de [x] te klikken, kun je schuiven in het schema. Door op de naam te klikken, ga je naar de pagina van de desbetreffende persoon.

Begin een verkenning bij Bertha Kuiper of Martinus Loonen

Wie is wie op aanklikbare familiefoto's

homepage Maarten Loonen

 

Je kunt klikken op de foto's boven aan deze pagina en direct informatie krijgen over deze mensen.

 een pagina met alle informatie van één persoon

bekijken


de pagina met het schema van de positie van een persoon in de stamboom

bekijken


een familiefoto waarbij de hoofden aanklikbaar zijn

bekijken