Hoorzitting ganzenproblematiek 11 september 2014

Maarten Loonen in de pers
ga naar index --- vorige --- volgendeDe provincie Noord-Holland organiseert een speciale hoorzitting ter ondersteuning van hun ganzenbeleid. Ik ben uitgenodigd als expert om in een bijdrage van 10 minuten mijn mening te geven over deze kwestie. Omdat deze provincie niet alleen te maken heeft met boeren, jagers en beschermers, maar ook met de luchthaven Schiphol vond ik het interessant om hier naar toe te gaan.

De gehele hoorzitting is te bekijken op http://noord-holland.stateninformatie.nl/vergadering/125791. Ik sprak bij de aanvang van het tweede deel in in het vragenuur. Deze video beslaat enkel mijn bijdrage aan de middag. Wel zijn nu ook de afbeeldingen toegevoegd uit de powerpoint presentatie die in de zaal te zien was. Vorig jaar was ik uitgebreid in de pers met mijn bijdrage 'De gans verdient beter'. Die stukken in de krant zijn hier terug te lezen.

Na afloop van de hoorzitting is er een brochure gemaakt met een impressie van de hoorzitting en enkele extra interviews. Deze brochure is via deze pagina te bekijken.


 www.maartenloonen.nl